Ubicació i com arribar a la Facultat

location

Els edificis de la facultat es troben ubicats a l'extrem SE del campus de la UIB situat a la carretera de Valldemossa, a 7,5 kilometres del centre de la ciutat de Palma, en un entorn privilegiat als peus de la serra de Tramuntana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 2010, en la categoria de «paisatge cultural».

A les instal·lacions del campus, hi trobaràs tots els serveis i infraestructures necessaris per a la vida universitària: bars i restaurants, bancs, farmàcia, instal·lacions esportives, atenció sanitària, biblioteques, residència, etc.

El transport públic o el carril bici et permeten accedir al campus comodament i de manera sostenible. La línia 19 de la Empresa Municipal de Transports Urbans de Palma o la línia M1 dels Serveis Ferroviaris de Mallorca et permetran arribar al campus des de nombrosos punts de la ciutat, i les línies de tren i d'autobusos interurbans connecten la ciutat amb altres municipis de Mallorca. Cal consultar periòdicament els horaris, atès que canvien els caps de setmana, els períodes no lectius i els mesos d’estiu.